Rettsmiddel mot nakkesmerter og muskelspenning ll Plus Minus Co.

Midler mot nakkesmerter og muskelspenninger ll Plus Minus Co. - plusminusco.com

 

Har du problemer med å gjøre dine daglige oppgaver på grunn av nakkesmerter? Nakkesmerter er en vanlig sykdom. På grunn av dårlig holdning og livsstilsmønstre kan nakkemuskulaturen være anstrengt - fra å lene seg over skjermen, se ned på telefonen eller bøye seg over arbeidsbenken. 

Nakken din er fleksibel og støtter hodets vekt, så den kan være sårbar for skader og tilstander som forårsaker smerte og fortauskanter. Årsakene til nakkesmerter inkluderer: muskelspenninger, anstrengte ledd, kompresjon av nerver eller skader.

De fleste nakkesmerter skyldes dårlig holdning, kombinert med aldersrelatert slitasje. Hold hodet balansert over ryggraden for å forhindre smerter i nakken. Noen enkle endringer i den daglige rutinen kan være til hjelp.

Det er forståelig at nakkesmerter er en slik hindring for hverdagen vår. Det er bra at det er en enhet som kan gi oss lettelse fra dette irriterende problemet. Møt Terapeutisk nakkestøttespenningsavlastning! 

smertestillende nakkespenning

Den splitter nye Therapeutic Neck Support Tension Reliever gir øyeblikkelig lindring og komfort for nakken, skuldrene og ryggen. Det lindrer smerte, stivhet, spenning, ømhet, muskelspenning og mer. 

Hvordan virker det? Det myke puteskumet brytes forsiktig rundt nakken og gir hodet ditt den himmelske følelsen av å sveve i luften. Den bruker jevnt, mildt trykk for en beroligende massasje og en myk, sensuell nytelse.

I løpet av 30 sekunder begynner tettheten og trykket i nakken å forsvinne. Dyp avslapning sprer seg til skuldre, rygg og ryggrad, slik at musklene dine kan slappe helt av. Stramme, smertefulle knuter løsner, og smerten og lidelsen din forsvinner.

 

Hvis du lider av kroniske smerter, søvntap eller har problemer med grunnleggende aktiviteter som bilkjøring og løfting - er dette den mirakelkur du har ønsket deg. Bare 15 minutter om dagen kan gi den samme lettelsen som tre kiropraktiske økter!

Behandler kronisk smerte, klemt nerve, svulmende plater, leddgikt, beinsporer og til og med TMJ. I noen tilfeller kan det til og med hjelpe deg å unngå kirurgi.

 

Gå videre til Pluss Minus Co. for mer informasjon om dette produktet! 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres