Det du bør og ikke bør gjøre ved å bruke leggings om vinteren

Det du bør og ikke bør gjøre ved å bruke leggings om vinteren - plusminusco.com

Som forberedelse til vinteren kommer det med trangen til å holde seg koselig og stilig. Leggings er et godt valg for mange i de kalde månedene, men det er noen viktige ting du bør og ikke må huske på for å sikre at du holder deg varm, komfortabel og moteriktig. I dette blogginnlegget vil vi utforske de viktige tipsene for å bruke leggings om vinteren, og hjelpe deg med å få mest mulig ut av denne motestiften i kaldt vær.

Dos av å bruke leggings om vinteren

1. Lag opp:

En av de beste måtene å holde seg varm om vinteren er ved å legge på lag. Sett sammen leggings med andre klær som passer for vinteren, som overdimensjonerte gensere, lange cardigans eller tunikaer. Dette holder deg ikke bare koselig, men gir også dybde og stil til antrekket ditt.

2. Velg riktig materiale:

Velg leggings laget av varme og isolerende materialer som fleece-fôrede, ullblandinger eller termiske leggings. Disse materialene fanger varmen og holder deg god i kjølig vær. Akkurat som dette vinter leggings som er tilgjengelige i plus size, laget av fløyelsmykt stoff for å holde deg varm og koselig på kalde dager og netter. 

3. Eksperimenter med lengde:

Vurder ulike lengder på leggings basert på antrekket ditt og været. Leggings i full lengde er ideelle for maksimal dekning, mens avkortede eller ankellange leggings kan fungere godt med støvler eller lagt under lange kjoler.

4. Tilbehør med omtanke:

For å forbedre både varme og stil, kan du utstyre deg med vinterutstyr som skjerf, luer og hansker. Disse holder deg ikke bare varm, men fullfører også vinterlooken.

5. Prøv teksturerte leggings:

Legg litt variasjon til vintergarderoben din med teksturerte eller mønstrede leggings. Leggings i kabelstrikket, ribbet eller imitert skinn kan gi antrekket ditt et sofistikert preg.

6. Invester i leggings av høy kvalitet:

Kvalitet betyr noe. Invester i leggings med forsterkede sømmer og god stretch for å sikre at de varer gjennom sesongen uten å miste formen eller bli gjennomsiktige.

Det som ikke bør gjøres ved å bruke leggings om vinteren

1. Unngå rene leggings:

Rene eller tynne leggings er ikke egnet for vinteren. De gir lite isolasjon og kan la deg føle deg kald. Velg heller tykkere, ugjennomsiktige leggings.

2. Si nei til leggings som bukser:

Leggings er ikke en erstatning for bukser. Bruk dem alltid med en topp som dekker hofter og bak. Leggings som bukser kan se uprofesjonelle ut og holder deg kanskje ikke varm nok om vinteren.

3. Unngå for trange leggings:

Mens en tettsittende passform er flatterende, kan altfor trange leggings begrense bevegelsen og føles ubehagelig i kulden. Velg leggings med en behagelig, men likevel støttende passform.

4. Skip leggings under ekstremt kalde forhold:

I ekstremt kaldt vær kan det hende at leggings alene ikke er tilstrekkelig. Det er best å legge dem under isolerte bukser eller velge tykkere, fôrede leggings for å sikre at du holder deg varm.

5. Unngå lite flatterende sammenkoblinger:

Unngå å bruke leggings med ting som ikke utfyller dem, for eksempel korte topper eller sko som kolliderer med leggingens stil. Velg antrekk som balanserer og forbedrer utseendet ditt.

6. Ikke glem omsorg:

Riktig pleie er avgjørende for å vedlikeholde leggings. Følg vedlikeholdsinstruksjonene, og unngå å bruke overdreven varme når du vasker eller tørker dem for å unngå skade.

Ved å følge disse hva du må og ikke må, kan du trygt gå ut i favorittleggingsene dine mens du holder deg varm og stilig i vintermånedene. Husk at vintermote handler om komfort og kreativitet, så eksperimenter gjerne og finn den looken som passer deg best. Hold deg koselig, hold deg moteriktig!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres