Fottøy og sportsklær sommeren 2021

Fottøy og sportsklær for sommeren 2021 - plusminusco.com

Sommeren lurer rundt hjørnet, og vi gleder oss til de solfylte dagene kommer! Og vi har kanskje ikke planer for den kommende sommeren '21, men det er alltid en god ting å være forberedt på noe. Kanskje du planlegger å trene for å få den sommerkroppen, eller kanskje du blir invitert til sommerfest. Det er alltid et must å kle seg riktig til enhver anledning. Vi elsker tross alt å se sommer-OOTD-er. 

Uansett hvilke aktiviteter du planlegger å gjøre om sommeren, trenger du riktig passform for disse. Og selvfølgelig betyr dette også at det er på tide for den kvartalsvise skapoppdateringen å matche sesongens klær. Så vi utarbeidet en kort liste over passer for hver aktivitet du kanskje vil gjøre i summeeeer!

Trene 

Det er på tide å komme i form og oppnå målene for strandkroppen. Det kan ikke benektes at bruk av nye treningstøy vil motivere deg til å trene, slik at pengene dine ikke går til spille. Det er forskjellige stiler av gymklær som er behagelige å ha på og som ikke hindrer bevegelsene dine mens du trener. En viktig ting å passe på når du kjøper treningstøy er materialet eller stoffet det er laget av. Velg lette og fukttransporterende stoffer for å unngå å klebe seg på grunn av svetten fra å trene. Fra tie-dye til gradient har vi fått sportsklærne dine dekket. Rull nedenfor til du ser noe du liker, og klikk på bildet for å omdirigere deg til kjøpesiden. 

Slipsfarge Gymklær

 Gradient sportsklær

Serpentine sportsklær
Lycra Gymklær

Fottøy

Sommersesongen krever et nytt utvalg av nye sko, sandaler, tøfler. Enten du har på deg skjørt, shorts eller bukser, er fottøyet ditt det som fanger oppmerksomheten til antrekkene dine. Skal du jogge rundt i morgen i morgen? Et par robuste joggesko vil få deg til å se ut som den virkelige avtalen. Treffer stranden i helgen? Du trenger et nytt tøfler og sannsynligvis pedikyr også. Uansett hvor du er på vei mot sommersesongen, er et godt par pustende sko avgjørende for å slå varmen i stil. Her er en liste over våre anbefalte sko for sommersesongen. 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres