Morsomme og stolte konfirmasjonsskjorter for klassen 2023

Etter år med å ha studert, lest og spist kafeteria, får seniorstudenter endelig rampelyset i en hendelse en gang i året, konfirmasjonen. Hver eldre fortjener en velberømt konfirmasjonsfest, enten det er med venner, partikamerater, familie og slektninger. Så hvis du lurer på hva du skal gi en fersk seniorutdannet, så er du på rett sted fordi vi har en eksamensliste som du kan velge mellom! 

Eksamensesongen nærmer seg, noe som betyr at nyutdannede er opptatt med å forberede kommende fester og arrangementer for å feire sitt siste år på høyskole eller videregående skole. Nyutdannede leter selvfølgelig også etter den suveniren for sitt langvarige minne å ha med seg i det nye kapitlet i livet. Det ville være en fin gest å kjøpe dem en skjorte som anerkjenner deres innsats i alle år, selv om det er en enkel t-skjorte. 

Her er listen over konfirmant -tees som eldre vil elske!

BH

Den klassiske designen av Senior 2023 med et tie-dye klonetrykk. 

BH

Denne underholdende Senior 2023 -skjorten etterligner den i en matemballasje med egenskapene til en student som ingrediensene. 

BH

Denne tiltrekkende Senior 2022-skjorten har en tie-dye klondesign på den. 

 

BH

Hvis du kjenner noen som er uteksaminert senior og også er en spiller, så bør du definitivt få denne morsomme skjorten til dem! De ville sette pris på det enda mer fordi de forholder seg til to ting som beskriver dem. 

her er en annen variant av Game Over Class of 2023-designet for flere design å velge mellom: 

BH

Elevene vet hvor mye de savner en god natts søvn, så når det er på tide at de sier farvel til skolen, oppsummerer denne skjorten sine intensjoner perfekt. Det er en morsom skjorte å starte opp. 

BH

Bring inn tilliten til en senior med denne skjorten. Batch 2023 fortjener all ros de kan få for å ha overlevd år med øvelser, rapporter og utallige eksamener for å komme dit de er akkurat nå! 

BH

BH

Som senior på college er det offisielt din siste første skoledag i år! College har vært en vill berg-og-dal-bane. Uttrykk spenningen din for siste året på skolen ved å bruke denne morsomme skjorten. Tilgjengelig i flere farger. 

Hva venter du på? Skaff deg disse skjortene nå før eksamen -vanviddet starter! 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres